Pareri

Cel mai bun adeziv pentru gene false

5
(74)

Adezivul pentru gene false reprezinta unul dintre cele mai importante produse atunci cand vine vorba despre aplicarea genelor false caci asigura fixarea si durabilitatea acestora pe pleoapa. Cel mai bun adeziv pentru gene false si aplicarea corecta a acestuia pot face diferenta intre un look impecabil si unul mai putin rezistent. Astfel, in acest articol vom analiza optiunile pe care le avem si cum alegem varianta potrivita.

Top cele mai bun adeziv pentru gene false : Recomandari 2024

Adeziv gene false Cupio Transparent

Verifica stoc si pret

Ofera o buna rezistenta si nu lasa reziduuri inestetic. Gratie formulei sale, lipeste usor si sigur. Se asteapta 20-30 de secunde inainte de aplicati genele false la ochi.

Adeziv gene false Cupio negru

Verifica stoc si pret

Ofera o buna rezistenta si intensifica linia tusului. Se aplica un strat subtire si se asteapta 20-3o de secunde inainte de a aplica genele false la ochi.

Adeziv Ardell Duo Quick-Set negru

Verifica stoc si pret

Se prezinta intr-o nuanta de negru intens si prelungeste tipul in care genele false pot fi utilizate. Se aplica usor si se usuca destul de repede.

Adeziv Ardell Duo transparent

Verifica stoc si pret

Are o formula ce nu irita ochii sau pleoapele, fixeaza genele false pe pleoapa, iar odata ce s-a uscat ramane invizibil.

Adeziv pentru gene false Catrice Lash Glue

Verifica stoc si pret

Prezinta o formula vegana si est epotrivit si pentru ochii sensibili. Odata ce se usucam devine invizibile pe gene.

Lipici gene false Essence Lash Glue

Verifica stoc si pret

Este un adeziv transparent cu rezistenta la apa si rezistenta indelungata pe parcursul zilei. Se aplica usor datorita aplicatorului foarte subtire.

Cum alegem cel mai bun adeziv pentru gene false : Ghid de achizitie

Exista mai multe aspecte de care trebuie sa tinem cont atunci cand alegem cel mai bun adeziv pentru gene false care va garanta un machiaj rezistent pe tot parcursul zilei. Astfel, va vom prezenta in continuare toate aspectele de care sa tineti cont:

Tipuri de adeziv pentru gene false

Exista diferite tipuri de adeziv pe piata, fiecare avand proprietati si beneficii specifice. Alegerea variantei potrivite depinde de genele false utilizate, de tipul de piele, dar si de durata pe care o doriti.

  • Adeziv transparent – dupa aplicare, acesta ramane transparent fiind excelent pentru machiaje naturale. Este potrivit pentru machiajul de zi sau pentru persoanele care perfera un look discret. Fiindca nu lasa urme, este foarte usor de utilizat chiar si de catre incepatori.
  • Adeziv negru – este potrivit pentru machiajul de seara, intensificand tusul. Este potrivit pentru machiaje dramatice sau pentru persoanele care utilizeaza tus de ochi. Completeaza perfect linia genelor oferind un aspect intens si bine definit.
  • Adeziv fara latex – acest tip de adeziv este recomandat pentru persoanele cu pielea sensibila sau alergice la latex. Reduce riscul de iritatii si reactii alergice, fiind bland cu pleoapa.
  • Adeziv rezistent la apa – este potrivit pentru situatiile in care genele vor fi expuse la umiditate cum ar fi plaja sau medii umede. Este potrivit pentru evenimente pe termen lung sau pentr ocazii speciale. Asigura o fixare puternica si durabilitate ridicata chiar si in conditii umede.

Tip de piele

Atunci cand alegem cel mai bun adeziv, este foarte important de luat in considerare tipul pielii pe care il avem. De pilda, daca avem pielea grasa, ar fi bine sa optam pentru un adeziv cu fixare puternica sau unul rezistent la apa. Pielea grasa poate impiedica adezivul sa ramana fixat prea mult timp pe piele.

In schimb, daca dscutam despre pielea uscata sau sensibila, ar fi indicat un adeziv pentru gene false fara latex, reducand astfel riscul de iritatii.

Rezistenta

Daca va doriti gene false rezistente pe intreg parcursul zilei, chiar si in conditii de umiditate ridicata, optati pentru o formula de adeziv rezistenta la apa. In schimb, daca aveti nevoie de utilizare de zi cu zi, pentru durata mai scurta sau conditii normale, atunci optati pentru o varianta de adeziv standard.

Durata de uscare

Un adeziv cu uscare rapida este util pentru cei cu experienta in aplicarea genelor, reducand timpul necesar pentru a fixa genele. Pe de alta parte, daca sunteti incepatoare, aveti nevoie de o varianta cu uscare mai lenta care va permita sa ajustati pozitia genelor inainte ca adezivul sa se usuce complet.

Sensibilitate la ingrediente

Este esential sa verificati ingredientele daca aveti ochi sau piele sensibila. Atunci ar fi de evitat substante care provoaca alergii cum ar fi formaldehida sau latex, daca stiti ca sunteti sensibile la aceste ingrediente.

Aplicarea adezivului pentru gene false pentru o fixare si o rezistenta buna

Aplicarea corecta a adezivului este esentiala pentru ca genele false sa reziste cat mai mult timp si sa arate natural. Iata ce ar trebui sa aveti in vedere:

  • Pregatirea genelor. Inainte de a aplica genele, trebuie sa le masurati si sa le ajustati la dimensiunea pleoapei voasrte daca sunt prea lungi. Curatati pleoapele si uscati-le inainte de a incepe operatiunea, pentru ca adezivul sa aiba o mai buna aderenta.
  • Aplicarea adeziviului. Concentrati-va pe colturi. Dupa ce ati asezat mijlocul, aplicati colturile exterioare si interioare ale genelor. Fixati-le bine folosind o penseta pentru o precizie buna. Asteptati apoi aproximativ 30 de secunde, in functie de adezivul folosit pentru a se usca pe gene si a nu se misca.
  • Aplicarea genelor false. Incepeti prin a le fixa pe mijloc cat mai aproape de linia natural. Fixati apoi colturile exterioare si interioare. Cu ajutorul degetelor sau a pensetei apasati usor genele false pentru a va asigura ca adezivul s-a lipit foarte bine.

Indepartarea adezivului pentru gene false

Pentru indepartarea eficienta a adezivului, folositi un demachiant pe baza de apa sau unul special pentru gene false care ajuta la inmuierea adezivului. Nu trageti de genele false niciodata, caci puteti deteriora genele naturale si agresa pleoapele.

Aplicati demachiant pe un disc din bumbac si lasati-l cateva secunde pe gene pentru a se dizolva adezivul. Dupa indepartarea genelor false, curatati pleoapele si genele naturale pentru a elimina orice rest de adeziv sau machiaj.

Recomandari pentru o rezistenta mai mare

Este foarte important sa evitati uleiurile pentru a nu slabi adezivul si pentru a nu face ca genele sa se dezlipeasca mai repede. Incercati sa evitati utilizarea demachiantelor pe baza de ulei in jurul ochilor cat timp purtati gene false.

Daca observati ca un colt incepe sa se dezlipeasca, puteti lua o cantitate mica de adeziv si sa reveniti pe acea zona, apoi asteptati cateva secunde.

Evitati frecarea ochilor fiindca exista riscul de a dezlipi genele false, timp in care s-ar putea deteriora si genele naturale.

Dupa fiecare utilizare, curatati banda genelor false de reziduurile de adeziv pentru a le putea reutiliza.

Intrebari frecvente despre adezivul pentru gene false: FAQ

Cat dureaza adezivul pentru gene false?

In mod normal, adezivul de calitate poate tine genele false fixate timp de 8-12 ore. Exista si variante care rezista mai mult, inclusiv la umiditate sau transpiratie.

Este sigur adezivul pentru gene false?

Da, adezivul este sigur daca este folosit corespunzator. Este important sa eviti contactul direct cu ochii si sa folosesti un produs testat dermatologic, mai ales daca ai piele sensibila sau esti predispusa la alergii. In cazul iritatiilor, indeparteaza imediat genele si consulta un specialist.

Pot sa reutilizez genele false daca mai ramane adeziv pe ele?

Da, poti reutiliza genele false daca sunt curate si bine intretinute. Asigura-te ca indepartezi complet orice rest de adeziv cu un produs special sau apa micelara inainte de a le depozita.

Cat timp poate fi pastrat adezivul pentru gene false?

De obicei, adezivul pentru gene false are o valabilitate de 6-12 luni dupa deschidere. Verifica intotdeauna eticheta produsului si depoziteaza-l intr-un loc uscat, ferit de lumina directa si caldura pentru a-i prelungi durata de viata.

Pot folosi genele false cu extensiile de gene?

Nu se recomanda utilizarea adezivului pentru gene false cu extensiile de gene, deoarece acestea necesita un adeziv special pentru a preveni deteriorarea extensiilor si pentru a asigura o fixare de lunga durata.

Ce fac daca adezivul nu adera bine la gene?

Daca adezivul nu adera asigura-te ca ai curatat bine linia genelor,adezivul nu a fost expus la temperaturi extreme si ca astepti suficient de mult timp pentru ca acesta sa devina lipicios inainte de a aplica genele.

Ti-a fost util acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media notelor 5 / 5. Numar voturi: 74

Niciun vot! Fii prima care voteaza!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *